Vanaf haar vijfde besloot Mira: ik wil drummer worden! Sindsdien staat alles in het teken van haar passie en droom. Pas studeerde ze af aan Rock City Institute met een 9,6. Daar ontwikkelde ze zich tot een muzikale, veelzijdig inzetbare drummer met een eigen smoel. Vooral haar groove en sound zijn kenmerkend, maar ook haar looks en creativiteit.

Ze steekt veel energie in Down South, haar old school hiphopband. Voor haar drumvideo’s “Inspired By” verdiept ze zich in allerlei drummers. Een boeiende manier om zichzelf te blijven ontwikkelen.

Op eigen wijze geeft ze via bandcoaching, drumlessen en workshops haar passie door. Verder componeert Mira ook graag muziek en backingtracks (ook op (bas)gitaar) voor diverse projecten. Maar het allerliefst speelt ze als sessiedrummer, zowel live als in de studio.

Ze volgt lessen bij zoveel mogelijk drummers, waaronder die van haar grote inspirators als Justin Timberlake en Beyoncé. Mooie namen uit het internationale circuit bedeelden haar in 2017 een tweede plek bij de Hit Like A Girl contest. Dat gaf haar een enorme boost.