Vanaf haar vijfde besloot Mira: ik wil drummer worden! Sindsdien staat alles in het teken van haar passie en droom. In 2018 studeerde ze af aan Rock City Institute met een 9,6. Daar ontwikkelde ze zich tot een muzikale, veelzijdig inzetbare drummer met een eigen smoel. Vooral haar groove en sound zijn kenmerkend. Aan creativiteit en haar looks besteedt ze ook veel aandacht.

Voor haar drumvideo’s “INSPIRED BY” verdiept ze zich in allerlei drummers. Een boeiende manier om zichzelf te blijven ontwikkelen. Op eigen wijze geeft ze via bandcoaching, drumlessen en workshops haar passie door. Verder componeert Mira ook graag muziek en backingtracks (ook op (bas)gitaar) voor diverse projecten. Maar het allerliefst speelt ze als (sessie)drummer, zowel live als in de studio. Momenteel speelt Mira als drummer bij THE COOL QUEST.

Ze volgt lessen bij zoveel mogelijk drummers, waaronder die van haar grote inspirators als Justin Timberlake en Beyoncé. Mooie namen uit het internationale circuit bedeelden haar in 2017 een tweede plek bij de Hit Like A Girl contest. Dat gaf haar een enorme boost.